Bjurstrøm: «Muslimhat, diskriminering og hets» + NRK: «Trakassering».

I NRK radio sine morgennyheter idag 11.oktober, slår likestillingsombud Bjurstrøm til med en ny knebel for å tvinge befolkningen i Norge inn i det norske konsensus, om vi vil eller ikke: «Islamofob/islamofobi holder ikke lenger, for mange av oss nektet å få vår Islam-kritikk klassifisert som en fobi – noe sykelig. Nå skal vår Islam-kritikk klassifiseres som «hat, diskriminering og hets», sier Bjurstrøm, og NRK‘s programleder forlenger harrangen til Bjurstrøm med å slenge på «trakassering» – for egen del.

For det første: jeg hater ingen muslimer, jeg synes tvert imot veldig synd på muslimer som er født inn i denne statiske, totalitære, imperialistiske og fascistiske ideologien som Muhammed fant opp som et undertrykkelsesmiddel av folket da han holdt på med å legge under seg de arabiske folk for 1400 år siden. Han maskerte sin fascistiske ideologi som religion, en idé han fikk under sitt opphold i Israel, der han kunne iakta hvilken styrke det er for en stamme, for et folk – å ha en felles religion, for Jødedommen er, i motsetning til den politiske ideologien Islam – en religion.

Bjurstrøm vil ha samme forbud mot å «hate» Islam, som hun har fått til  overfor antisemittismen. Begge deler skal forbys. Men – Islam-«hat» og antisemittisme kan vanskelig sammenlignes, fordi Jødene er en «stamme» som holder seg for seg selv. De misjonerer ikke. Tvert imot. De har heller ingen planer om å legge verden under seg, selv om noen har trodd det. «It is all about tribe,» som en av de store jødiske violinistene i New York sa til meg for 30 år siden. – Altså: Jødedommen handler om «stamme». Jødene plager ingen med sin religionsutøvelse, og ingen har grunn til å plage dem.

Med Islam er det annerledes. Her handler det absolutt om å legge verden under Islam. – «Hvorfor støtter Venstresiden Islam?» – spurte en høyt studert mann ved bordet jeg satt, for et par uker siden. – Jo, sa jeg, venstresiden og Islam har en felles komponent: De vil at individene skal oppgi sin frie vilje og sin frie tanke – og underlegge seg en autoritet som skal styre dem i alle ting. Staten skal styre alt – ovenfra og nedover i befolkningen. Men Kristendommen gir individet en fri vilje: Frie individer skal styre staten oppover, og det er det som er demokrati. Slik bør vi alle delta i å befri muslimene fra tvangstrøya Islam. Derfor bør vi alle delta i å forhindre at Islam får fortsette sin prosess med å ta det ene landet etter det andre innefra og legge det under Islams menneskefiendtlige åk. Det er denne frigjøringen av muslimene fra Islams åk likestillingsombud Bjurstrøm vil legge lokk på og forby. Vi skal se i nåde til Bjurstrøm – for hun har ikke stor nok horisont, og hun har ikke dypt nok intellekt – til å forstå dette. Vi må på banen og hjelpe henne til kunnskap, så hun kan se sammenhengene som manifesterer seg gjennom 1400 års historie. Da vil Bjurstrøm istemme: Befri muslimene fra Islam!

Glærum 11. oktober-2017

Dordi Skuggevik

Lektor – Cand.Philol.

Akademiker og intellektuell m/tros- og talefrihet!

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *