Støre slapp tullebukkeriet løs:

Det er med hakeslepp de fleste av oss nå bivåner hvordan norsk politisk liv og praksis koker i et tullebukkeri i alle retninger, uten at media hjelper oss med å se noe mønster. Det ønsker de ikke heller. Støre klarte å avspore IS-saken med å pense mediatoget inn på Utøya-sporet, og satte dermed fyr på ustyrlige emosjonelle utladninger i det norske folk, der svært mange får utløp for sitt prektighetsbehov. Kinaputtene fyker i alle retninger, uten noe mønster. Kaos!

Støre visste veldig godt hva han gjorde. Støre er kvitt Giske. Tajik er en falmet politisk storhet som ikke lenger gir ham konkurranse. Arbeiderpartiet ligger nede. Støre har kort sagt fått et nytt startpunkt – og han bruker sin topputdannelse for politikere fra Frankrike for hva det er verdt: Han slipper løs tullebukkeriet der folk vil forføres – og Venstresiden har allerede kuppet den fjerde statsmakt – media. Støre kan rolig lene seg tilbake og glise i enerom. Hans aksjon ville fått beste karakter på skolen i Frankrike. Trakk han ikke Utøya-kortet, sier du? Blir det for slemt å påpeke det? Jo, Støre trakk Utøyakortet. Det var nettopp det han gjorde. Det vil Ap trekke igjen – alle de kommende gangene fremover historien når Ap kommer på vikende front. Uten Holocaust ville ikke jødene fått sitt Israel. Uten Utøya ville Ap nå vært historie. Utøya er Ap’s «Holocaust». Slik er det bare. Det er synd at denne store 22.juli-tragedien skal avstedkomme en slik dårlig revy, som vi nå opplever i norsk politikk. Og – det vil skje igjen, for Ap foretar nå hvert år en begravelse med kransenedlegging for å holde Ap’s «Holocaust» varmt og klart for bruk. Det er en påkjenning for ofrenes familier, og det er særdeles smakløst – rent moralsk. Vi skal alle komme til å bli veldig slitne av det.

Prektighetsbehovet hos det norske folk har også skaffet «Leger uten grenser» oppimot 12 mill.NKr. da vi stod opp idag. Noen har følt prektighetsbehovet så sterkt at de måtte finne en måte å vise sin prektighet på. Selvfølgelig fortjener «Leger uten grenser» alle de pengene de kan få, men NRK trengte ikke gi aksjonslederen en mikrofon så hun kunne brunbeise hele Solberg-regjeringen mens vi spiste frokost, men det er nok NRK veldig fornøyd med at de fikk til.

Om Solbergregjeringen blir sittende, så har Støre klart å tilføye dem et slemt arr midt i ansiktet. Solberg-regjeringen er sterkt skadet av Støres utspekulerte manipulerende demagogi, som blir godt hjulpet av at 98 % av det norske folk lider av sauementalitet = de springer dit hyrden peker. Når Solberg i morgen går på talerstolen i Stortinget, bør hun istemme denne gamle bergenske barnesangen:

Alle killebukkene på haugen sprang,

spurte om Støre var hjemme.

Støres Mamma svarte: Ja!

Og alle killebukkene de blidde så glad,

for Støøøøre – han va hjemme!

 

Tableau!

Glærum, 19.mars – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *