Hareide i husarrest og fritt leide for Listhaug?

Den frittgående politiske flygenfelten Krf har oppkastet seg til storviltjeger og felt både stortingspresidenten og justisministeren på kort tid. Nå blir nok storviltjeger Hareide lukket inne i husarrest i regjeringen – og satt på vedakassen i kjøkkenet hos Mor Solberg, og kan i nødsfall få fange en og annen husmus i kjøkkenskapet. Samtidig sender Solberg slagskipet Listhaug ned i Stortinget der hun får fritt leide til å bombardere hvem det skulle være.

Følg med, følg med! Det er lenge siden det har vært såpass futt i norsk politikk. Norske media springer bena av seg for å omskape alt som skjer i sitt bilde, men det lykkes dem bare i begrenset grad, for det sitter folk på nettet og avslører hva som egentlig foregår. De har for eksempel avslørt hvor koblingen Listhaug – Utøya ble utført: Den ble utført av en politisk rådgiver i Ap’s toppledelse. Desperasjonen i Ap må være veldig stor, når de griper til et så nedrig våpen som å bruke 22.juli for å komme seg på hesten politisk igjen. Kvalmende!

Glærum, 21.mars – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *