17.mai – og vi forskanser oss.

I hovedstaden forskanser man seg for å kunne feire 17.mai trygt. Store lastebiler sperrer gatene inn mot sentrum. Sementblokker og overnaturlig store blomsterpotter er utplassert på paradegaten for å hindre at store kjøretøyer skal kjøre inn i 17.mai-toget. Man frykter at det samme som skjedde på Frankrikes nasjonaldag i Nice, skal skje også her.

Men Islam stoppes ikke av fysiske sperringer. Islam tar på seg våre bunader. Islam tar på seg vårt språk, Islam tar på seg våre tradisjoner. Islam reiser med norske pass. Islam går inn i vårt styre og stell. Islam invaderer vårt tankegods. Islam er den siste av de store totalitære ideologier som uniformerer og undertvinger individet, men som vi enda ikke har avkledd som det den er: en fiende av mennesket. Derfor burde det bæres transparenter i 17.mai-toget som feirer friheten: Befri muslimene fra Islam! HURRA!

Glærum, 17.mai – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *