Sandbergs karantene – invadert av kvinnen.

Per Sandberg er tatt av kvinnen. Hans opplagte karantene etter en lang tid i norsk toppolitikk er invadert av denne kvinnen. Sandberg er derfor fremdeles i lang tid en interessant kilde som kan melkes av fremmed makt gjennom denne kvinnen som nå fremover skal dele hans bord og hans seng. Her trengs det hverken mobil eller PC for å få adgang til Sandbergs store arkiv.

Dessuten: Hvis Sandberg har tenkt å formæle seg med en iransk kvinne som selvfølgelig bekjenner seg til Islam, så blir han nødt til å konvertere til Islam for å unngå å bli likvidert av Islams voktere. Slik er regelen når en ikke-muslimsk mann gifter seg med en muslimsk kvinne. En ikke-muslimsk kvinne som gifter seg med en muslimsk mann, slipper det.

Slik kan Per Sandberg komme fra asken til ilden – ganske fort, stakkars mann. Noen må snarest få ham til å forholde seg til realitetene.

Glærum, 15.august – 2018

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *