Torp ønsker ikke feedback.

Jeg har et par ganger gitt Torp i NRK TV feedback pr. E-mail. Nå sist sendte jeg ham mitt nest siste innlegg på bloggen (www.dordis.no).  Jeg tror det er tre ganger nå at han har bedt meg stryke ham av adresselisten min. Han vil kort sagt ikke ha feedback. Han vil ikke bli forstyrret i sitt univers. Han vil ikke utsettes for noen drøfting eller diskusjon eller noen diskurs i det heletatt omkring det han presenterer. Betenkelig.

Da han fikk mitt nest siste innlegg på bloggen – der jeg kommenterer hans siste intervju med en av dem som bærer Islam inn i vårt land, da skrev Torp at jeg lider av fobi og kunnskapsløshet.

Jeg repliserte med å spørre ham om hvor mye han har lest om Islam, hadde han lest – Koranen fra perm til perm? Hadde han lest bøkene av Oriana Fallaci, Michel Houellebecq, Ibn Waraq, Hege Storhaug og vår ambassadør Schiøtz Wibye? Da kom det ikke noe svar.

Jeg tror at Herr Torp er svært lite opplest på Islam. Jeg mistenker at han er av disse islamofile venstreside-godfjottene som nekter å ta inn over seg virkeligheten. Det er derfor meget betenkelig at han skal sitte foran det norske folk på TV-skjermen og presentere «fakta» med autoritet – når hans kunnskapsløshet og grunnhet burde diskvalifisere ham fra denne posisjonen.

Glærum, 23.sept. – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *