NRK: Ropstad-intervjuet var ikke vakkert.

Ropstad-intervjuet i NRK ikveld var ikke vakkert, and we were not amused, vi syntes ikke det var morsomt. NRK hadde valgt seg ut den av de nye statsrådene som var mest sårbar for NRK’s kristendomshat, den som hadde minst mediaerfaring, en ung mann som er sliten av et voldsomt profesjonelt kjør de siste ukene, og som er småbarnsfar med korte netter. NRK satte tommeskruen på ham og inkvisisjonens bøddel dro til. Det ble meget stygt. NRK har funnet seg en ny rev, blåst i jakttrompeten og forbereder sitt neste mediadrap.

Jeg har nettopp lest bestselleren fra USA som tar for seg temaet: Hvordan beholde sin integritet gjennom politikkens kompromisser. Ropstad er nå den beste illustrasjon av temaet i denne boken, allerede før han kommer til NRK’s bøddel: Han har allerede måttet gå på akkord med seg selv i arbeidet med plattformen til den nye regjeringen. Det er allerede en stygg historie som viser hva et liv i politikken kan komme til å koste.

Den amerikanske boken har et helt kapittel om Thomas More, som ikke var villig til å svekke sin integritet med et liv i toppolitikken, og som gav som resultat at Henrik VIII lot ham halshugge. Derfor er han idag Sankt Thomas More. Nå mangler det bare at Kristelig folkeparti lar seg dupere av NRK’s bøddel og fullbyrder mediadrapet – med å  støte Ropstad ut i kulden. Måtte Gud forbyde det! Velg ham til formann! Etter dette MÅ Kristelig folkeparti ta ham som formann!

Og til slutt: Vi foran TV-skjermene er gørra lei av NRK’s homo-mas, abort-mas og annet mas – vi vil ha viktigere saker brettet ut, debattert og diskutert!

Glærum, 23.januar- 2019

Dordi Skuggevik

 

Den amerikanske boken kan kjøpes på Amazon:

Render unto Caesar.

Serving the Nation by Living Our Catholic Beliefs in Political Life.

Skrevet av den fransk-indiansk-amerikanske Charles J. Chaput,

Erkebiskop av Philadelphia.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *