VG’s botsøvelse.

VG’s botsøvelse er merkelige greier. «Much Ado About Nothing» – for å sitere salige Shakespeare. Men takket være VG og Dagsrevyen har vi fått se hvordan oksen forlater hjemmet, går ut på byen og bestiger kvigene. Det er sakens kjerne. Hun som filmet opptrinnet og sendte det ut i verden, er helt utelatt av soga, merkelig nok, men hun skal ha stor takk for at Giskes rykte nå er visuelt bekreftet. Det er det saken handler om, selv om VG og andre media nå springer rundt oppe i haugene og kauker om andre ting som er kjernen i saken uvedkommende. Vi har faktisk øyne i hodet, vi som sitter foran TV. Vi klarer godt å se hvordan småbarnsfaren som er vår tidligere kirkeminister, geberder seg i oksedansen på bar på byen. Det er det dette handler om! Giske bør senke nesen mange hakk, kvitte seg med sitt hybris – sitt overmot, for ikke å si – sin store frekkhet! Dette handler nemlig om Giske, ikke om VG!

Glærum, 28.mars – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *