Støre & Solberg knebler Islam-kritikk:

Igår kveld kunne vi på NRK TV se tidligere utenriksminister Støre og dagens statsminister Solberg stå på hver sin side av et lite bord og samarbeide om å kneble Islam-kritikk i Norge.

Tidligere har man nå i lenger tid brukt knebelen «rasist» hvis man kritiserte Islam. Nå brukes også knebelen «hatprat». Begge deler dukket opp i diskursen mellom våre to høyt plasserte politikere. Man må være både kunnskapsrik og en selvstendig tenkende akademiker for ikke å la seg kneble av disse kneblene som blir stoppet i munnen på folk for å stanse Islam-kritikken her i landet.

En annen, og mer foruroligende sak er hvorfor Islam-kritikken skal knebles, og med så billig og gjennomskuelig teknikk.  Saken er vel at Europas politikere har sovet på vakt, slik at den totalitære ideologien Islam i fred og ro har kunnet etablere seg i Europa. Nå er derfor Islam kommet for å bli, og for å hindre uro mellom det etablerte Europa og den lite kompatible ideologien Islam, gjelder det å kneble Islam-kritikken som kan få det til å bli uro mellom frontene. Det dreier seg altså om å roe ned folket.

Mange av oss så i forgårs den franske dokumentaren om IS/ISIS/DAESJ. Vi satt igjen med flere spørsmål: Hvor oppstod IS? Hvordan kunne bevegelsen bli så stor og så sterk så fort? Hvordan kunne en så stor konstruksjon liksom komme uventet inn fra det store intet? Hvordan og hvor fant de alle pengene til å reise opp organisasjonen? Hvorfor så vi den ikke komme? Hvor er IS-erne nå, de som ikke kurderne har klart å holde i fangeleirene? Hvor mange IS-ere finnes i gummibåtene på Middelhavet? Hvordan kunne så mange bli så forferdelig grusomme på så kort tid? Hvordan skal vi bli kvitt styggedommen?

På bakgrunn av denne franske dokumentaren i forgårs, var det forstemmende å oppleve Støre & Solberg prøve å tvinge hodet vårt ned i sanden med å kalle oss urolige for rasister og hatpratere. Denne falske nedroingen av oss er rett ut sagt – patetisk!

Folk må lese seg opp på Islam, og gå i diskusjon med muslimene og befri dem fra den menneskeundertrykkende, totalitære politiske ideologien Islam, som Muhammed har innbilt dem er en religion. Det er for sent å stenge Islam ute fra Europa. Islam tar på seg vårt språk. Islam tar på seg våre bunader. Islam er her – og har tenkt å bli her, men Islam skal settes under debatt – og debatten skal ikke knebles med latterlige og patetiske påstander om at vi som forbeholder oss retten til å diskutere Islam er «rasister» – for det er vi ikke. Vi hater heller ikke muslimer. Vi synes synd på muslimene som er fanget i Islams forferdelige univers.   Og får vi ikke en fri debatt om Islam, vil vi igjen oppleve panikken fra unge menn som går inn i moskeer og skyter muslimer, eller unge menn som skyter Islams nyttige idioter som støtter Islam med sitt godfjottprat, slik som vi opplevde Støre & Solberg gjorde i går.

Glærum, 16.august – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *