Kjøtt og melk er laga av GRAS!

Uten drøvtyggerne ku og sau og geit hadde vi ikke kunnet bosette oss her oppe under Nordpolen. Så enkelt er det! Drøvtyggerne spiser gras, lyng, løv og småkvist. Det kan ikke vi spise – men våre fantastiske drøvtyggere omdanner disse vekstene til kjøtt og melk. Av melken kan vi lage alle de vidunderlige meieriproduktene vi har utviklet av melken, og av kjøttet har vi utviklet alle de vidunderlige kjøttrettene.

Nå dukker det stadig opp mange kunnskapsløse, hysteriske, selvbestaltede falske profeter i alle media som husserer og hisser opp folk til å være med på deres siste påfunn i matveien. Vi skal ikke spise ditt og ikke datt av mat som vi har lang tradisjon for – og mange lettbevegelige individer hopper på det siste som  matprofetene foreslår.

Er du veganer, kan du trygt spise både melk og kjøttprodukter. Det er alt sammen laga av GRAS! Og gras kan jo ikke du spise direkte, det er derfor vi har våre husdyr – som kan prosessere graset for oss – så vi kan spise det, ved deres hjelp. Leve Kua! Leve Sauen! Leve Geita. Jeg elsker dere deilige dyr både i fjøset og på bordet! Og takk for maten! Velkommen til bords!

Glærum, 28.januar – 2020

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *