Olavsfestdagenes BANG-BANG-konserter til Trondheim Spektrum!

Trondheim skal herved gratuleres med den nye store innendørshallen for BANG-BANG-musikk nede på Øya! Vi så den praktfullt demonstrert på TV – Grand Prix. (Vi prøver å glemme eksteriøret og ødeleggelsen av omgivelsene.) (Enig med Håkon Bleken!)

Takk til Trondheim for at de nå kan slutte med de store BANG-BANG-konsertene i friluft, som har ødelagt for dem av oss som vil nyte sommerkvelder ute uten pådøtta musikk vi ikke bryr oss om å høre.

Flere ganger har jeg nå gått inn på internett for å se på Olavsfestdagenes program 2020. Men jeg må si meg enig med Ole Dahl Rossbach fra Kristiansund – som lå en uke på gamle Trønderheimen nettopp for å få med seg alle konsertene på Barokkfest, og som hadde tenkt å repetere oppholdet under Olavsfestdagene: Vi reiser heller til Oslo internasjonale kirkemusikkfestival – for på Olavsfestdagenes program er det ikke noe musikk som minner oss på hva den opprinnelige visjonen gjaldt. Og så kan vi repetere oppholdet på Kamfesten i Trondheim til høsten.

Herr Petter Myhr har ikke oppdaget at han er gått av som direktør for Rockheim, og at han nå er direktør for Olavsfestdagene. Han har til og med døpt festivalen om til Olavsfest! Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg igjen og igjen kunne lese at han fortsetter med gamle avdanka popartister fra Amerika og fra her hjemme. Cat Stevens, David Bowie, Ole Paus, Motorpsycho, Stefan Sundstrøm i den stakkars Vår Frue – som må tåle alt – og alle gamlekara og avdanka popmumier er toppa med AURORA – som har vært på programmet før – badet i discolys inne i Domen – men nå heldigvis utendørs i Borggården. Sjakkspillet  er det eneste som slipper inn i Domen, ser jeg. Hva har sjakkspill der å gjøre? Send dem til brakka på Øya!

Send hele skreia til den nye brakka på Øya! Riv den stygge, svarte, digre, forferdelige festivalscena i Borggården som forsøpler hele området rundt Nidarosdomen både synlig og hørlig – og la folk og pilgrimer som kommer til området rundt Nidarosdomen disse dagene for å feire Olsòk – få FRED! De kommer ikke for å bli badet i gammelpop! (Her banner jeg muntlig –  gammeldags, renslig bainnskap bemannet med han du veit. )

Og Trondheim Symfoniorkester da! Hvordan kan dere avstå fra ferie midt i fellesferien for å være med på å prostituere dere? Dere fortjener ikke annet enn å spille på den nye brakka!

Noen må nå få fingeren ut i Trondheim – og rense tempelet i enhver forstand! Og få denne Myhr bort – før han kjører alt ned i myra! Noen i Trondheim må da tore å rope: HAIN HAR JO INGEN KLÆR PÅ!

Glærum, 17. februar – 2020

Dordi Skuggevik

(Trondheim Symfoniorkesters første info-sekretær)

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *