Kinas virusbombe – planlagt eller tilfeldig?

Igår gikk jeg utover langs fjorden. Der var det ikke mye trafikk. En ambulanse passerte meg bakfra i spasertakt. Da jeg hadde rundet svingen, kom den tilbake, hilste med et par glimt av blålyset og stoppet. Midt i svingen. Det var ikke noe problem, siden verden så ut til å være utdødd, rammet av trusselen om Svartedauen. De sa at de tok seg en liten biltur, for de orket ikke lenger å sitte inne på ambulansesentralen og lytte til alt snakket om Coronaen på radioen.

Vi holdt avstand, selvsagt – selv om de to spenstige menn i førerhuset – som bolde frontsoldater i helsevesenet, må regne med å komme innpå Svartedauen helt fysisk – før de vet ordet av det.

De hadde hørt eller lest at Kina har et anlegg i Wuhan som jobber med virus, og at Coronaen er kommet seg ut derfra, med eller uten hjelp. Virusbomben ble så fraktet av et par fra Kina, som ankom syke til Nord-Italia midt i vinterferien, lot seg legge inn på sykehus, og infiserte helsevesenet fra innsiden i det optimale øyeblikk da folk fra alle verdens land hygget seg i skibakkene.

Vi snakket om at denne virusbomben har langt større effekt enn alle bomber og granater og rakettkukene Putin vifter med. For – denne bomben vil ødelegge Vestens næringsliv og økonomi, kort sagt: underminere hele vår samfunnsorden. Vi vil få et konkursras, en overhendig arbeidsledighet, familienes økonomi vil bli rasert – og så kan Kina kjøpe opp hele konkursboet – for det er Kina som har pengene.

Hvorfor har Kina pengene til å kjøpe opp verden etter konkursraset? Det forklarte min slektning fra New Jersey for et par 10-år siden. Han var  toppforsker innen super-ledere, og hadde vært toppforsker før det. Han sa: – Vi i USA finner opp dingsene. Kina lager dingsene. Så sender vi dollarene våre til Kina og kjøper dingsene. Slik ender våre penger i pengebingen til Kina.

Vi gjør det samme i Norge: Storsilda som nettopp sprengte nøtene vest i havet – hvor ble det av den? Vi sendte den selvfølgelig til forarbeiding i Kina – vedlagt norsk pengestrøm som betaling for arbeidet.

Altså: Slik er det Kina som idag kan kjøpe konkursboet etter Coronaens raseringsrunde. Kina vil komme til å eie verden. Kina vil derfor kunne styre verden. Kina vil dermed ha lagt under seg hele verden uten et eneste kanonskudd. De bare sendte to levende bomber på to-bein til Italia – så var erobringen av verden gjort! Det er bare Kommunismens hensynsløshet og menneskesyn, kombinert med kinesernes nedarvede kløkt som klarer en slik sving på Historien med stor H.

Kina graver nå opp hele Afrika og transporterer Afrikas metaller og mineraler til Kina. De bygger veier for å få det til. Afrikanerne er så glade for å få veier å kjøre på, at halleluiaene gjaller bak bilrattene – uten tanke på at kineserne bruker  veiene til å kjøre hele Afrika til sine skip – som går til Kina.

Så: er Kinas virusbombe planlagt og villet? Eller er dette tilfeldig? Er det jeg har skrevet ovenfor, en av de såkalte konspirasjonsteoriene? Uansett blir effekten av virusbombene den samme: Kina vil komme til å eie verden.

Dette scenarioet har verdens politikere lenge vært klar over. Derfor gikk de rett ut og begynte med én gang å snakke om å berge bedriftene, arbeidsplassene – og dermed familieøkonomiene.

Idag leste jeg en grundig artikkel på ABC Nyheter, basert på flere tunge, skikkelig kilder som konkluderer med at virusbombene i Kina er vokst frem fra en start i Maos «Det store spranget» i 1958. Som i Sovjet førte de forferdelige omveltningene i jordbrukssystemet til voldsom hungersnød hvor 50-60 millioner mennesker døde av sult. Det tok ikke kommunistene så tungt, for deres marxistiske menneskesyn er at et menneske bare er en biff, og kan behandles som en sjakkbrikke. Men hungersnøden førte til at folk spiste det de hadde: slanger, mus, frosker etc. Det har de øyensynlig fortsatt med i Kina – på disse markedene hvor ville dyr står i bur som igjen står i stabler – hvor dyret i det underste buret får alle ekskrementer og piss i hodet fra de lenger oppe i stabelen.

Hvorfor tror jeg denne gangen at Kina bevisst har plantet sine to virusbomber på to-bein i Italias skiparadis/vinterferie – tror at det ikke er noen konspirasjonsteori? Jo, jeg tror denne virusbomben er planlagt, fordi Kina selv klarte å «slukke ilden» så fort. De var forberedt. Nå tar de Verden – hvis ikke Verden klarer å overleve virusbombens angrep på fundamentet: Økonomien.

Kina er allerede installert på Svalbard: De har to kinesiske løver ved inngangen til sitt forskningssenter i Ny Ålesund, sa de på radioen forleden … helt Kina!

Når jeg ser ansiktet til Kinas president, går det kalde frysninger gjennom kroppen på meg. Han føyer seg inn i rekken av kalde, hensynsløse kommunistledere. Jeg har i det siste tenkt mye på deres motivasjon for  massedrap på egen befolkning – for å få verdensherredømmet…  Grøss!

Glærum, 15.mars – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *