Frankrike bør deportere Islam.

Hvor mye mer skal Frankrike tåle av Islams dragoner før landet gjør noe effektivt med å få slutt på de fryktelige terrorangrepene som disse bekjennerne til Islam begår?

Vi kan regne opp noen nylige forferdelige hendelser som NRK passer på å få oss til å glemme:

Karikaturmagasinet Charlie Hebdo fikk 7.januar 2015 sin redaksjon massakrert av Islams dragoner – 12 drept i redaksjonslokalene.

Forrige måned – 25.sept. 2020 – ble to skadet av knivangrep ved denne adressen som Charlie Hebdo nå er fraflyttet. Islams dragoner slo til i forbindelse med at saken fra 2015 skal opp for retten, så de hadde vel bruk for å vise Islams muskler.

«Bataclan-massakren»: 13.-14. nov. – 2015 ble 6 steder i Paris angrepet, der angrepet i konsertlokalet Bataclan var det mest voldsomme. Dette døgnet drepte Islams dragoner totalt 137, og skadet 180. Europas statsledere møtte opp etterpå og demonstrerte i flokk i Paris’ gater. Det var jo omtrent like nyttig som å stikke tungen ut av vinduet, for de gjorde ikke noe mer.

«17.mai-toget» – i Nice 14.juli 2016: En med fornavn Mohamed kjørte på Frankrikes nasjonaldag inn i folkemengden på Promenade des Anglais i Nice, og drepte 87 – derav mange barn, og skadet 400. Resultatet ble digre «blomsterkrukker» plassert på mange store byers paradegater – bl.a. Carl Johan i Oslo, for å unngå noe lignende, for en vet aldri hvor og når Islams dragoner slår til.

Sognepresten Jacques Hamel (86) fikk 26.juli 2016 – strupen skåret over ved alteret under morgenmessen i sin landsbykirke – 9 km fra Rouen-katedralen. «Vik bak meg Satan!» ropte han – før Islams dragon kuttet luftrøret på ham. Begge hans bødler fra Algerie ble skutt på sakristitrappen av politiet som kom til stedet i rekordfart. Den andre mannen som var tilstede ved morgenmessen, ble også forsøkt myrdet, men spilte død og overlevde – etter langt sykehusopphold.

Ungdomsskolelæreren Samuel Paty underviste om ytringsfrihet i en liten by vest for Paris. Etter sin nylige aktualisering i klassen, hvor han viste og diskuterte Muhammed-karikaturene på et intellektuelt nivå, ble han i forgårs – 16.okt.2020, halshugget på åpen gate av en Islams dragon.

Vi kan også minne om de syv franske cisterciensermunkene i de algirske Atlasfjellene som i 1996 ble funnet med hodene avskåret. De var ordensbrødre av munkene som lager den VM-medaljerte Munkebyosten.

Hvor mye mer kan og bør Frankrike tåle?

Frankrike bør sette en dato der alle som bekjenner seg til Islam, returnerer frivillig til sine opprinnelsesland. De som ikke er dratt ut av landet når fristen nås, bør fylles opp i den franske marines landgangsfartøyer, seiles over Middelhavet og tippes i Nord-Afrika, primært Algerie. Og så bør ellers alle land der Islam enda ikke har fått fotfeste, stoppe importen av denne forferdelige politiske ideologien som utgir seg for å være en religion, hvilket den ikke er!

Dessverre har ikke Islam noen læreautoritet, så å diskutere med Islams bekjennere, er som å sloss med Ibsens Bøygen – som er uten hale og hode og som lever i mørket hvor du ikke kan se den.

Det er meget påkrevet at vi tar Islam opp på bordet, og dissekerer denne ideologien i fullt akademisk dagslys. I Norge legges det lokk på all Islam-kritikk, og derfor fikk vi Utøya, derfor fikk vi anslaget mot moskéen i Bærum, derfor får vi SIAN med sin vulgære tilnærming.

Vi må få en seriøs og akademisk debatt om Islam som kan avkle denne menneskeundertrykkende, politiske ideologien som maskerer seg som religion. Vi kan ikke lenger overlate dette til desperate einstøinger og vulgærspråklige grupperinger.

Slagordet bør være: Befri muslimene (og oss) fra Islam!

Glærum, 18.oktober. – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *