Utestengt fra Facebook i 24 timer, av FB/STASI-sjefen Mark Zuckerberg:

Jeg kommer hjem fra handlerunden idag, og finner meg utestengt fra Facebook de neste 24 timer.  «Kommentaren din følger ikke standardene våre om hatefulle ytringer.» står det. «Du kan ikke publisere noe eller kommentere noe,» skriver de. «Dette skyldes at 2 av de tidligere innleggene dine ikke fulgte standardene våre,» står det. De begrunner  utestengningen nå med at jeg har skrevet følgende: «Faster? De spiser som griser om nettene i fasten.»

Dette er ingen «hatefull ytring». Dette er en konstatering. Jeg er så gørra lei av at alle disse Islam-bekjennerne skryter opp og ned alle vegger over at de faster fra soloppgang til solnedgang og samtidig utmaler hvordan de langer i seg mat om natten.

Jeg vokste opp på en gård med assortert husdyrhold. Det var min jobb ofte å gå til grisene med matbøtta deres. De kastet seg over maten og glefset i seg med stor begeistring og stor velbehag. Det var artig å se på en slik uttrykt matglede.

Så – når jeg skriver at disse fastende Islam-bekjennerne som gjør slikt nummer av at de faster – «spiser som griser om natten» – tenker jeg på at de hengir seg til en matorgie. Men akk – jøder og Islam-bekjennere tåler jo ikke å høre snakk om vårt koselige og velsmakende grisedyr, våre svin.

En norsk prest som har dukket opp på min FB, skrev igår at da han sendte videre til noen – bildet av Kristi likklede i Torinodomen, ble han sensurert av FB – for «lo and behold!» som amerikanerne sier: – Kristus lå jo der naken da oppstandelsen slo til! Å fy og fy!

Det jeg har lært idag av å trykke her og der på knapper FB tilbyr – er, at de faktisk har mennesker som sitter og kontrollerer hva vi skriver. De beklager (!) til og med at de nå har så få folk på jobb i sensuren p.g.a. Covid! Og – jeg blir veldig forbanna. FORBANNA! – på disse tantete amerikanerne, ledet av den amerikanske jøden, Mark Zuckerberg, som skal presse på oss sin jomfrunalske fariseisme, sin egen moraloppfatning og innskrenkende idé om hva det frie ord er! I tillegg tjener Mark Zuckerberg store penger på oss idiotene. Skulle ønske at Senatet i Washington hadde senket ham, da han satt foran dem og svettet på høringen jeg så på BBC. «Hatefulle ytringer» – MY AS! (= Ræva mi te rokkhjul!)

OBS: Senere på dagen idag får jeg melding fra Facebook’s STASI-avdeling, ledet av Mark Zuckerberg, at STASI-et hans har tildelt meg «ID-referanse for Tilsynsrådet: FB-G3S3KIR8».

Det er jo som å få tatovert på seg ID-nummeret slik jødene fikk i leirene! Ja, enda verre, for det er et ID-nr. som lagres Gud vet hvor! Og det kan brukes til å stenge dører for meg, til scenenekt, til å forfølge meg i svært mange sammenhenger. («Tilsynsrådet» vet hvor du er!)

Ubehaget brer seg i meg i sterk grad. Jeg er nå registrert av en organisasjon ledet av den amerikanske jøden Mark Zuckerberg, en organisasjon med følgende forfedre: Gestapo, KGB, STASI, FBI og andre stygge sensurorganer.

Avkommet heter altså «Tilsynsrådet». GRØSS! Opphavsmannen til svineriet, Mark Zuckerberg, ble objekt for høring i det amerikanske Senatet, og det kan ikke ha vært uten grunn. Men, de kom altså ingen vei med ham. Han så med hjelpeløs mine på dem og sa: «I just made Facebook to connect people.» = «Jeg skapte Facebook bare for å skape kontakt mellom mennesker.» Dermed slapp han fri fra grepet Senatet hadde på ham.

Jeg er herved ferdig med Facebook. Jeg skal bare legge inn en peker til bloggen imorgen, når utestengningen min er over, og så er det slutt. Det har vært lærerikt. Jeg vet nå at «Storebror ser deg» – og jeg liker svært dårlig at det i det sosiale mediet jeg har beveget meg, er én mann som ser deg, meg og hver enkelt av oss: Mark Zuckerberg. Han har all makt på Facebook, for han eier Facebook. Uhyggelig. Og i tillegg tjener han seg søkkrik på å kontrollere oss. Men, vi blir nok ikke kvitt det verdensomspennende Kafka-samfunnet han har skapt, og som han har fanget oss i! Faen!

Glærum, 13.april – 2021.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *