Islams invasjon:

Alle okkupanter går primært etter å ta Radio/TV-stasjonen i landet de besetter. Så tar de det derfra. Vi kan huske på hva som skjedde i Vilnius da Sovjet slo til for 30 år siden. Var det 14 eller 19 litauere som ble drept da de forsvarte Radio/TV-huset?

Islam har helt umerkelig snart overtatt vårt radio/TV-senter på Marienlyst i Oslo – helt uten motstand. Fra før har Islam allerede tatt på seg vårt språk og våre bunader og styrer Kulturdepartementet her i landet.

Nordmennene legger seg ned som dørmatte for Islam og roper: Kom og ta oss! Kom og ta oss! – Slik at vi får tilfredsstilt vårt prektighetsbehov, Halleluia!

Glærum, 15.april – 2021.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *