Bondevik får penger fra Islams Saudi Arabia!

Dagbladet skriver at Bondevik har mottatt 3 mill. til fredssenteret sitt fra den islamske ligaen som sprer Wahabismen (den arabiske ørkenislam) i verden. De er finansiert av Saudi Arabia. (Beskrevet av vår tidligere ambassadør til flere land i Midtøsten – Carl Schiøtz Wibye i boken «Terrorens rike».)

Pengene har passert via en mer spiselig organisasjon til Bondevik. Hjelpesmann har vært den profilerte høyrepolitikeren Aamir J. Sheikh.

Bondevik og hans krets har nå et stort forklaringsproblem. Her finner vi fremtredende «fredsforskere» som Lodgaard, tidligere utenriksminister Wollebæk m.fl.

Som jeg flere ganger har sagt og skrevet: Islam stiger umerkelig i Europa som floa en varm augustnatt – umerkelig.

Så, hva gjør vi med det, når Bondevik blir tatt av Dagbladet – med buksene så i de grader nede – og også hans krets av tidligere høyt posisjonerte folk?

Tiltale dem for landssvik?

For å ha mottatt bestikkelser fra fremmed invaderende makt?

For å ha opptrådt som nyttige idioter for Islams verdensmisjon?

For å ha åpnet enda en dør for Islams invasjonsstyrker?

Skal vi bare la dette passere, og rubrisere dem som norske godfjotter? Nei, saken er for alvorlig til det, nå når Islam bæres inn i vår nasjonalforsamling ved hjelp av flere godfjottede partier. Til og med Telemark Høyre hadde en Islam-bekjenner på førsteplass! Og nå har vår tidligere statsminister mottatt bestikkelser fra Saudi Arabia! De bør tiltales for høyforæderi!

Glærum, 24.september – 2021.

Dordi Skuggevik

3Jeannine Teresa Lyngsvåg, Karstein Møkkelgjerd og 1 annen1 kommentarLikerKommenterDel

1 kommentar

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *