Tadjik og Kongen

Kongen tilhører alle. En president tilhører et parti. Dessuten representerer Kongen kontinuitet, i motsetning til politiker-døgnfluene. Kongen er vår fremste diplomatiske representant, og er så viktig, at det å arve gjerningen, forsikrer oss om at opplæringen har foregått i generasjoner.  Vår Konge har også sørget for at Kongen fortsatt  – alltid skal tilhøre det kristne kulturgrunnlaget, som har gitt oss bl.a. menneskerettighetene.

Disse punktene utelater alltid NRK i sine monarki-debatter, som dukker opp med jevne mellomrom. Nå er markeringskåte Tadjik på banen. Hvis Tadjik ønsker å bo i en republikk med president, så er det bare for henne å flytte tilbake til det landet familien kom fra: Pakistan. God tur! Du blir ikke savnet.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *