Sikkerhetsrisiko: Niquab og burka

Heldekkende plagg som niquab og burka er en sikkerhetsrisiko, for inne i disse plaggene kan hvem som helst gjemme seg, og det er rikelig plass til bombebelter. Så enkelt er det. I disse terrortider MÅ regjeringen i alle land forby heldekkende teltplagg av denne typen.

Dekking av ansikt i en undervisningssituasjon hindrer kommunikasjonen mellom lærer og elever, og elever imellom. Det skal ikke så mye vett til å forstå at tildekking av ansikt på en skole ikke kan aksepteres.

Ingen forstår regjeringen Solbergs standpunkter i disse sakene. Det bør regjeringen ta til etterretning. Eller må vi ta den store «maskedagen»? Alle tar på seg maske en dag, så kan vi se hva det fører til…..?

Glærum 16.sept. 2016

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *