Macron – Rotschilds løpegutt?

Mocron har vært bankier hos Rotschild. President Pompidou var også bankier hos Rotschild. Jeg var i Frankrike under forspillet til presidentvalget der Poher var motkandidaten til Pompidou. Poher hadde bare de vanlige tilskuddene, mens Pompidou hadde en strøm av penger fra Rotschild, og Paris druknet i løpesedler, plakater og buttons for Pompidou, mens motkandidaten hadde meget sparsomt utstyr. Hadde ikke Pompidou vært støttet av Rotschild, ville han ha tapt. Pompidou kvitterte med å endre lover som skapte en bølge av falitter i små og mellomstore bedrifter – Rotschild hovet inn falittboene, og behersket deretter det franske arbeidsmarkedet.

Nå hører vi igjen at en tidligere bankier hos Rotschild – Macron, svømmer i valgutsyr som noen må ha betalt. Rotschild selvfølgelig.  Slik Macron fremstår, ser han ut til å egne seg svært godt som hanske på Rotschilds hånd – og verden vil bedras.

Når Madame Marine så går inn for å erstatte euroen med egen fransk valuta og i tillegg melde Frankrike ut av EU – så går hun for langt, og kommer hun til å tape overfor Rotschild/Macron.

Franskmennene må velge mellom pest og kolera, så det blir nok mange hjemmesittere. Uansett, Rotschild vil vinne valget.

Glærum 5.mai-2017

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *