Dommerstreik i Spania.

Hvorfor sitter jeg her nede på Gran Canaria mens vårunderet folder seg ut hjemme i hagen min? Jo, av alle uker i året, skulle det bli denne at saken min om kontrakten med Anfi del Mar skulle opp i domstolen i Maspalomas.

For 2 år siden betalte jeg 130.000 N.Kr. i forskudd til advokatfirmaet for at de skulle ta saken om å få avsluttet en kontrakt som ulovlig går inn i evigheten. Da jeg snakket med advokaten igår, sa han at det var mulig det ble dommerstreik i Spania i dag, men at de kanskje skulle klare å få denne saken igjennom likevel før jeg drar hjem på lørdag. Sånn gikk det ikke. Helt fånyttes stod jeg opp kl. 04.30 sist lørdag og kom meg på flyet fra Værnes og ned hit. Og kommende lørdag blir det å stå opp kl. 04 og komme seg på flyet kl. 07.30 hjem igjen. Sånn kan det gå.

Kontaktdamen min hos advokatene ringte og sa at dommerne roper om frihet og demokrati i forbindelse med statsbudsjettet, men alt de vil er selvfølgelig å ha mer penger, sa hun. Vaskedamen som kom innom idag, skiftet alt på senga etter 3 netter og handfór hele leiligheten med koster og kluter. Hun var svært glad for å ha jobb, sa hun, men det er bare politikerne som tjener penger her i landet, la hun til.

Ellers er det stille her. Ingen kjente nesten, så en får underholde seg som best en kan. Havet er like kaldt som fjorden hjemme om sommeren, men jeg kaster meg uti og svømmer 300 meter hver dag. Og heldigvis har jeg med bøker og PC. Det kommer snart en ny bokmelding. Pass på! Pass på!

Anfi del Mar – Beach Club, 22.mai – 2018.

(Ja, jeg bor her mens jeg kjører sak mot dem…tro det eller ei!)

Dordi S.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *