Prosjektrapport og restopplag: «Tante Borg: Hæmlengtfjor’n»

Dordi Skuggevik
Glærum 508
6650 Surnadal
dorditande@yahoo.no
Mbl.: 95062094

Boka «Tante Borg: Hæmlengtfjor’n»
(Prosjektrapport)
Restopplag nå: 60 bøker – løp og kjøp hos: www.licentia.no netthandel.

God dag!

Jeg sender nå et brev til alle dere som forhåndskjøpte boka,
og som med et nødskrik fikk den til jul,
og som kanskje vil ha flere bøker til barn og barnebarn m.fl.
+ til dere som jeg aldri hørte noe fra – av Tante Borgs slektninger.

Da jeg dro til Las Palmas 2.januar, var 300 bøker av de 400 som opplaget var på, distribuert, og de 100 siste bøkene lå i Bodø hos forlaget.

Jeg visste ikke da at forlaget også har en nettbokhandel som dere finner på www.licentia.no
Det er greiere å kjøpe boka der enn på andre nettbokhandler og bokhandler,
for da går boka direkte til dere. Den må ikke da sendes til Haugenbok i Ørsta, eller til bokhandelen – for så å sendes/selges til dere….! (Man lærer stadig vekk noe nytt!)

Når du bestiller boka – så presisér at de må legge CD-en inn i bakre perm.
Licentia Forlag har nemlig drevet på med å sende ut bøker uten CD-en….Akkja!

Foreløpig står jeg på et personlig underskudd på minus ca. 20.000, men lever i håpet om å stå på minus 10.000 når hele opplaget er gått ut. Jeg har dessuten lagt inn et års gratis arbeid for å få dette til. Men, jeg er pensjonist, så akkurat dette gratis arbeidsåret er ikke så viktig.

Et opplag 2?
Jeg kommer ikke til å binde opp mine private penger i et opplag 2. Jeg har ikke lagerplass til et opplag 2, og har heller ikke kropp lenger til å bære bokkasser inn i huset, ned kjellertrappa, opp igjen og ut i bilen – så det blir ikke jeg som sørger for et opplag 2 – som det burde bli. Jeg har tenkt å skrive til Surnadal kommune og spørre dem om å investere i et opplag 2, for de tre diktbøkene til Hans Hyldbakk, Jørgen Gravold og Ingeborg Solem/Tante Borg utgjør en komplimentær del av lokalhistorien, selv om mye også er universelt. Så, i disse dager sender jeg et brev til kommunen med dette forslaget. Boka har vekket stor begeistring, også hos folk langt herfra uten lokal tilknytning – den bør derfor fortsatt være tilgjengelig.
Jeg håper dere er med på å kjøpe opp restlageret i Bodø. Jeg vil avslutte det før jeg eventuelt gir grønt lys til kommunen for å overta/produsere et opplag 2.
Bestill direkte fra: www.licentia.no (380 kr. + porto)

Glærum, Juni-2018

Vær alle hilset!

Dordi S.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *