Møkka lei, Astrid Randen!

Idag var det Astrid Randens tur til å spikre Trine Skei Grande på veggen i «Politisk kvarter» i radioen. Vi foran radioen er møkka lei av personforfølgelsene i NRK. I spissen av media-kobbelet i Norge har NRK begått flere media-drap. Vår dyktige politiker Harald Presthus ble ødelagt i tiden da NRK utviklet sin revolver-intervju-teknikk. Han fikk aldri fullføre et resonnement. Han fikk aldri komme med konklusjonen. Hjerteinfarkt ble visst resultatet, påført av NRK. Vi så for åpent kamera hvordan NRK brøt ham ned. Tore Tønne ble den neste. Lenge lå siste bildet som ble tatt av Tore Tønne på skrivebordet mitt. Fotoet ble tatt akkurat når han går inn i bilen som han ikke skulle komme levende ut igjen fra. Han døde av eksosen han ledet inn i bilen. Når jeg så på bildet, tenkte jeg: Slik ser et menneske ut når det er blitt ødelagt av media. De neste ofrene var tenkt å bli Gudmund Hernes og Torbjørn Jagland, men de forsvant ut av landet og inn i store internasjonale stillinger før de inkvisitoriske, fariseiske småhakkerne i NRK fikk tatt livet av dem.

Gatekunstnerne i Bergen har kommentert både media-korsfestelsen av Listhaug og medias stadige avrivning av trusa til Grande – med sine eminente malerier på Nygårdshøyden hvor universitetet ligger. Vi trodde faktisk at NRK nå var ferdige med å rive trusa av Grande og dra inn denne kornåker-affæren etter alt maset de har servert om dette – men, nei: Idag dro Astrid Randen igjen dette kortet ved avslutningen av «Politiske kvarter». Det skulle handle om politikk – Venstres politikk som medlem av regjeringen, men Astrid Randen klasket til med kornåkeren igjen. Dermed tok hun nivået i programmet sitt ned til langt under nivået i det norske folk. Det har NRK jobbet med trutt og lenge: Å senke nivået i det norske folk.

Vi er så forbainna lei, Astrid Randen, at jeg vet ikke om kommaet skal stå i overskriften, eller om jeg skal fjerne det, for den foreldete revolver-journalistikken i NRK får sin fortsettelse straks vi hører den natige stemmen til Astrid Randen i radioen. Jeg er i denne morgenstund møkka lei Astrid Randen! (Uten komma!)

Glærum, 21.juni – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *