Dansemåten til Giske.

Det er jo dansemåten til Giske folk reagerer på! Men media kakler og kakler om alt omkringliggende uten å komme til saken – nemlig MÅTEN Giske danser på. Det er samme opplegget som med fregatten som kolliderte: Media kakler og kakler, men uten å komme til saken – hva som ble gjort feil på brua på fregatten.

Det er ganske enerverende at media bruker så mye krutt uten å skyte på det som er saken, og man må etterhvert virkelig spørre seg om hvorfor de ikke kommer til saken. Heldigvis har NRK vist oss denne videoen – og vi som har levd en stund, er i stand til å kjenne igjen en griskaill når vi ser ham! Eller er det slik at man grafsedanser nå for tiden – og nærmest tar dama bakfra midt på dansegulvet? Denne dama har i alle fall sagt at det ble vel mye – mer enn hun hadde spurt om, sikkert.

Vi som ser denne griskaill’n i aksjon, vi tenker også på dame nr. 2 som han har avlet barn med, og som sitter oppe i leiligheten og passer barnet (går vi ut ifra) – mens fyren tar seg en barrunde og liksom-tar damer bakfra på dansegulvet nede på baren. Han skorer ingen sympatipoenger!

Like sjokkerende som grafsedansen til Giske, er mannfolkene på «Debatten» i NRK som går i forsvar av ham. Heldigvis var den yngre mannen fra BT litt mer på stasjonen. Beundres  må den unge damen som alene leverte innlegg mot mannfolkmajoriteten. Og Hanne Skartveit burde ikke ha lagt seg så flat på VG’s vegne.  Ukledelig!

Glærum, 26.februar – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *