Drapene i Christchurch:

Etter å ha hørt og sett på BBC London, BBC Washington og norske TV-kanaler idag, hvordan diskursen går om den anti-islamske terroren på New Zealand idag, må en lure på om det er sendt ut retningslinjer til media – internasjonalt, om hvordan de skal omtale denne type terror, for «elefanten» i rommet – Islam, blir ikke nevnt ved sitt rette navn, selv om alle vet at dette dreier om Islam: for og imot Islam.

Islam er den mest høyreekstreme, totalitære og statiske politiske ideologien som eksisterer i verden idag, og da gir det lite mening å omtale anti-islamsk terror som «høyre-ekstrem» og å gripe 70 år tilbake i historien etter antikverte betegnelser som «nynazisme» og «nasjonalisme».

Christchurch var selvfølgelig valgt på grunn av navnet: Kristi kirke. Selve navnet har en svært tung symbolverdi med tanke på alle de ortodokse kirkene i Egypt som har vært rasert av muslimer, på alle gamle kristne land som er overtatt av Islam, at Midt-Østen etter 2000 år nå er tømt for kristne. (Det gikk fort!) Og med tanke på alle de fryktelige terrorhandlingene som er blitt utført – bare i Europa de siste årene – i Islams navn, så har det vært et tidsspørsmål når Vestens sønner reiser seg og slår tilbake.

Jeg tror at alle vestlige media er klar over sammenhengene, men noen har forbudt dem å si det – og det må være Vestens politikere, fordi Vestens politikere er redde for Islam. Likevel fyller de opp landene sine med Islam i en utrolig høy hastighet. En dag vil den store borgerkrigen komme, fordi Islam er uintegrerbar og Islam er imperialistisk. Selve navnet Islam betyr underkastelse.

Jeg tror dessverre at den anti-islamske terroren vi nå har opplevd idag i Christchurch på New Zealand, er et forvarsel om hva som vil komme. Og for å si det på engelsk: The politicians of the West have brought it upon us = Vestens politikere har påført oss dette. Og hvorfor har de det? Det er fordi at de er kunnskapsløse om Islam. De er naive inntil det godfjottede.

Jeg skulle gjerne ha sett en statistikk over islamiseringen av Vesten, for den har gått veldig fort de siste 30 årene, mens godfjottene har stukket hodet i sanden og håpet at de dør før den store konfrontasjonen mellom Islam og Vesten kommer. For – den kommer. Det vil bli et Armageddon, og Vesten vil tape, for politikerne sov på sin vakt.

Glærum 15.mars – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *