Nykommunismen i Norge.

Nykommunismen i Norge er en ikke-sak i norske medier. Mens det stadig snakkes og skrives om nynazismen og nyfascismen, settes det ikke fokus på nykommunismen, selv ikke når bevegelsen til og med har fått sin første representant inn på Stortinget – nemlig opportunisten Moksnes som stadig springer ut på Stortingets trapp og bjeffer med når han oppdager at en vinnersak er på gang.

Nykommunistene gjemmer seg bak partinavnet «Rødt» – og tror vi andre er så enfoldige at vi ikke forstår at de er kommunister. Jo, de forstår nok at vi av den eldre garde som har kjennskap til Kommunismen og dens forferdelige historie, gjennomskuer dem – men det gjør ikke de unge som har sovet i historietimen. Derfor ser vi at Moksnes & co klarer å verve nyttige idioter blant de unge, dessverre.

Kommunismen ble skikkelig avkledd for noen år siden, da Jernteppet falt. Kommunismen lå nede for telling da en stund, men nå reiser den på hodet igjen – til og med i det norske Storting, og Oslo by har tillatt to meget vulgære skulpturer i bybildet – den ved Jernbanestasjonen, og den som skal memorere  den kommunistiske «Pellegruppa» ved der fangeskipet Donau la ut med de norske jødene. Kommunistisk bildende kunst har aldri vært særlig sofistikert, og disse to monumentene er ikke noe unntak. De skjemmer hovedstaden, rett og slett.

Neste år skal det feires stort i Kirkenes. Jeg er født 4.mai 1945, og blir 75 år samtidig med jubileet som igjen skal få oss til å tro at russerne «frigjorde» Finnmark. Russerne forsvarte Sovjetunionen. Det var det de gjorde etter det store og avgjørende slaget på Murmanskfronten. Så forfulgte de tyskerne vestover, jaget dem inn i Norge, bombet tyskernes base – Kirkenes flat, fant tyskernes lager av øl, vin og sprit i en av gruvene, tok ei flatfyll på 3 døgn og dro etterhvert hjem igjen – for hva skulle de med Finnmark når alt var nedbrent og det tyske spritlageret oppdrukket?

De norske nykommunistene tar sats nå – med siktepunkt på jubileet i Kirkenes neste år. I ly av det vil de bygge seg opp – for det har de begynt med. Det finnes en stor flokk med unge nyttige idioter som ikke har lest seg opp på Kommunismens forferdelser i mange land på flere kontinenter, og de blir heller ikke opplyst av lærerne i skolen, for den norske skolen er gradvis invadert og overtatt av nykommunistene siden slutten av 1960-tallet.

Hva Hitler drev på med i sentral-Europa i 5 år pluss, blir småtteri i forhold til hva Stalin, Ho Chi Minh, Mao & Co holdt på med i nesten hele det 20. århundre.

Ho Chi Minh – en mann med mange dekknavn, dro fra Vietnam til Frankrike i 1911 og var med på å stifte det franske kommunistpartiet. Det er det ikke mange i Norge som vet. Når feiringen i Kirkenes skal foregå neste år, så bør en ha klart for seg at russerne som «frigjorde» Kirkenes, de gjorde det ikke for å være snill med oss nordmenn. De sloss for Verdenskommunismen! Og vi bør ha klart for oss at Verdenskommunismen nå er inne på det norske Storting, og deres nyttige idioter vil sørge for at de blir flere enn én på Stortinget ved neste valg!

Glærum, 25.mars – 2019.

Dordi Skuggevik

Anti-nazist, anti-fascist, anti-kommunist, anti-islamist!

Anti alt som tar friheten fra mennesket!

 

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *