Kommunisten Silje Alise:

Den unge kommunistinnen Silje Alise smiler til oss fra lokalavisens side (Driva 7.august). Hun vil inn i Fylkestinget, sier hun. Der vil hun sørge for at det offentlige skal ta styringen over det meste = det offentlige skal tenke for oss. Hun vil vi skal styres ovenfra og ned, ikke nedenfra og opp. (Jeg minner her om at alle samfunn hvor kommunistene kommer i majoritet, der etableres det totalitære diktaturet med alle de stygge effektene vi har lest om i historiebøkene.)

Hun vil dessuten ha flere asylanter fra fjerne land til området her. Hun vil beholde fergene på E39, og er imot Møreaksen. Men, hun vil ikke gå i «SV-fella» sier hun – hva hun nå måtte mene med det.

Hun sier også at meningsmålingene er gode: de kan bli to kommunister på Fylkestinget fra neste periode. For å sikre seg stemmer fra Kristiansund og ytre Nordmøre, går hun inn for å beholde fødeavdeling og sykehus i Kristiansund =  et billig valgtriks.

Å, er hun ikke kommunist, sier du? Er hun medlem av partiet Rødt? – Ja, men «Rødt» er den masken Kommunismen skjuler seg bak her i Norge nå, etter at «Rødt»  prøver å reetablere Kommunismen i vårt land. De regner med at vi har glemt Stalin, Mao, Pol Pot, Ho Chi Minh og andre stygginger. Alle i partiet «Rødt» bør tvangssendes til et kurs i historie, for jeg tror de har sovet i historietimene, og de har ikke lest seg opp på Kommunismen som de nå fremmer under falsk flagg. De vet ikke hva de driver på med. Eller vet de det? I så fall er det grunn til uro.

Glærum, 8.august – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *