Fra internasjonalt gjennombrudd til nasjonalt sammenbrudd.

Jeg holder på å avslutte lesningen av prof. Terje Tvedts bok Det internasjonale gjennombruddet (globaliseringens effekt på Norge) -som må sees på bakgrunn av Det nasjonale gjennombrudd på 1800-tallet.

Nå ramlet jeg over en bok med tittelen Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid.  Den er skrevet av Halvor Fosli – magister i sosiologi fra Universitetet i Oslo – f.1961. Den er kommet ut på Document forlag. Den handler om avviklingen av Norge i masseinnvandringens tid.

Nordmennene bosatte seg i Norge for 10.000 år siden (samene for 1000 år siden). Norge er en av de eldste nasjoner/rikskonstitusjoner i verden, men er under rask avviklingen – på linje med Europa , står det å lese i en utvidet baksidetekst. Årsaken er at vårt folketall økte med en million – fra 4 til 5 millioner på 20 år: 1995 – 2015. Hele millionen var innvandrere, der det minst integrerbare elementet er den totalitære ideologien Islam.

Dette er den neste boka jeg skal kjøpe. Det bør sikkert alle her i landet gjøre også. Endelig er det en høyt utdannet og høyt respektert fagmann og forfatter som tar fatt på temaet ingen før har turt å ta tak i på samme måte. Det har jeg ventet på lenge. Dette er noe annet en gnikset fra politikerskvalderet i NRK, der tidsperspektivet aldri går mer en fire år fremover, og fagkunnskapene er erstattet med politisk synsing.

Løp og kjøp!

Glærum 4.februar – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *