Talibaniseringen av Pakistan.

Fikk du ikke sett URIX på NRK-TV igår kveld, 13.februar kl.22, så kall dokumentaren som ble vist opp på paden din og se hvordan en Islams svovelpredikant i rullestol mobiliserer massene inntil vanvidd, slik at lovgivning omstøtes i parlamentet og høyesterett må gjennomgå sin dom på nytt. Parlamentet måtte bøye seg for den fanatiske svovelpredikanten og mobben, men høyesterett stod heldigvis på sitt.

Den skjeggete svovelpredikanten med mikrofon slår både Stalin og Hitler med 100 hestelengder. De kan bare gå hjem og legge seg. Og vi skal huske på at han har 100 millioner i Pakistan som han kan mobilisere til å danse etter sin pipe. Uhyggelig!

En idé kunne være å deportere alle pakistanere i Norge, med og uten bindestrek,  til sitt opprinnelsesland, slik at de – som nå har levd i et sivilisert land i Vesten i både én og tre generasjoner – kan påvirke disse ville Islams horder i Pakistan til å bruke hodet sitt, ikke bare brøle slik at en bare ser den store, svarte kjeften på dem. Og det må bli slutt på å delegere ansvaret for norsk kulturpolitikk på ministerplan til folk fra dette landet!

Glærum, St.Valentins dag – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *