Påskeoratoriet JOHANNES – ‘Corona-utsatt’:

Duoen bak oratoriet Olav den Helliges dåp (2014), komponist Ole Karsten Sundlisæter og librettist Dordi Glærum Skuggevik,  har nå et nytt oratorium på gang: Påskeoratoriet JOHANNES – Kjærlighetens apostel, biskop av Efesos.

Première var satt opp til Påske-oktaven 2021 i Hamar domkirke, men er nå ‘Corona-forskjøvet’ til Påske-oktaven 2022. Trolig vil det gi tid til å forstørre den rammen som opprinnelig var tenkt. Oratoriet er skrevet for orkester, orgel, polyfont kor, gregoriansk kor og tre solister: Kristus, Maria og apostelen Johannes.

Glærum, 6.mai – 2020.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *