Erdogan bygger supermoské i Stavanger.

På nettet finner du opplysninger fra flere kilder om at Tyrkias president nå bygger en stor moské i Stavanger. Minareten gjøres klar for å kunne installere de skrallende høytalerne til Islam. Det er trolig et tidsspørsmål før det ropes fra minaretene i Norge.

Når Erdogan ikke kommer seg inn i EU ad politisk vei, så underminerer han nå Europa med moské-bygging, og sender inn imamer fra Istanbul.

Fra tidligere har vi kunnet lese om hvor effektive Saudi Arabia har vært i å pepre Europa med nye moskébygg, og bemanne dem med Wahabismens profeter og dragoner – det saudiarabiske ørkenislam. Lenger nede på bloggen finner du min omtale av boken vår tidligere ambassadør til Saudi Arabia har skrevet om dette: «Terrorens rike» av Carl Schiøtz Wibye. Boken har norske media effektivt forsøkt å gjøre usynlig. Alle bør lese den. Han roper et kraftig varsko – men det er allerede for sent, for de norske godfjottene vil ikke høre.

Den norske lutherske kirkes folk – helt opp til den kvinnelige biskopen i Stavanger, samt flere fra bystyret i Stavanger heier og klapper og stiller opp med støtteplakater. Flere bilder er å finne på nettet – der en kan se dem, der de står i ring omkring moskéen i Hillevåg – med plakater som har teksten «Trygg i bønn».  Den tidligere ordføreren i Stavanger rapporteres å ha iført seg sjal, båret på islamsk vis, der hun stod på fotballbanen og snakket med små stavanger-muslimer som spilte fotball…

Både Erdogan og hans imamer i Stavanger ler seg sikkert skakke på bakrommet, over hvor lett det er å forføre godfjottene i Norge.

Det norske misjonsselskap sender sine ekspedisjoner ut i verden for å omvende verdens katolikker til «den rette tro», protestantismen, samtidig med at deres bakkemannskap i Norge heier på Islams frammarsj og innmarsj her i landet. Bedehus i sørvestre luten selges nå for å konverteres til moskéer… Hvor tjukke i hauet kan folk bli?

En dame i Nord-Troms, står det å lese på nettet, hadde sagt at hun ville plassere en bombe i moskéen. Hun ville ikke ha denne fascismen inn her. Hun ble anklaget for hatefulle ytringer, fikk betinget dom, måtte betale 10.000 i bot og 3.000 i saksomkostninger. HVEM BESTEMMER HVA SOM ER HATEFULLE YTRINGER?

Hege Storhaug, som er den her i landet som vet mest om Islam, har nå fått oppleve at bydelen Storhaug i Stavanger er valgt som lokalisering for Erdogans store moské i Stavanger. Bydelen ble nok valgt med omhu – og Erdogan ler hele veien til Stavanger rådhus. Etterpå blir det te med bispedamen i Stavanger, antar jeg.

GRÅT, MITT ELSKEDE  LAND.

Glærum, 2.mai – 2020

DordiSkuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *