Mobbere har svekkede sjelsevner.

Det er rystende å lese i TK idag om at så mange deltar i å mobbe en sårbar person på Halsa. Det må være en smal sak for politiet å spore mobilmobberne og få gitt dem en straff som svir.

Mobbere forteller gjennom sine gjerninger hvem de er og hvordan de er. De er personer med svekkede sjelsevner. De har underutviklet empati og mangler menneskelig innsikt til å forstå effekten av sine egne onde gjerninger. Det eneste de forstår er å bli straffet så det svir.

Navnene på mobberne burde offentliggjøres. De bør ikke få lov til å gjemme seg bak anonymiteten som – i dette tilfellet – TK og politiet gir dem. Det burde henges opp bilder av dem på butikkene med følgende tekst: Dette er NN. Han/hun er en drittsekk! Denne type gapestokk kunne være en passende straff for plageåndene. Gapestokk av noen art, er nok det eneste de forstår, dessverre.

Glærum, 10. juni – 2020

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *