«Fagledernettverket for hjerneslag i Midt-Norge» – Hvem er de?

Helse-Norge her i Midt-Norge kommer seg aldri ut av Molboland! Nå har en gruppe som kalles «Fagledernettverket for hjerneslag» bestemt – at får du blodpropp i hjernen eller hjerneblødning her i Surnadal, så skal du først kjøres med bil og ferge til Kristiansund, der det ikke finnes avdeling for dette akutt-tilfellet, for så å fraktes med helikopter tilbake samme vei – men i luften, med helikopter – og hvis været ikke er til å flyge helikopter i, så blir det retur til Surnadal med bil og ferge og videre til Orkdal/Trondheim. Da er pasienten DØØØ! – Og det var kanskje meningen!

HVEM SITTER I DETTE MOLBO-UTVALGET – som kalles «Fagledernettverket for hjerneslag i Midt-Norge»?

Det kan ikke være leger.

Det kan ikke være folk som har greie på trafikkens logistikk i landsdelen.

Det kan ikke være folk med IQ over 25!

Amatører som kaller seg politikere?

La oss få fart på Todalsbrua og sykehuset på Hjelset, så slipper vi disse Molbo-oppleggene som i 10-år etter 10-år har forkortet livet til oss som bor på indre Nordmøre. Min venninne og slektning Geirtrud Storholt og min bror Sivert, for å ta et par jeg kjenner, og som nærmest ble avlivet av den dumme logistikken i sykehusgeografien her på Midt-Norge, de måtte begge ha repetitive innleggelser. De ble kjørt: :/: Orkdal – St.Olav – Kristiansund – hjem :/:

De døde jo av det til slutt, for de var så slitne at kroppen orket ikke yte motstand. Dermed ble helsekøen redusert, selvfølgelig.

La oss dø – la oss Rock’n-Roll! Eller ta på de gule vestene og stille oss opp og brøle urbrølet utenfor lokalet der dette Molbo-utvalget har møte neste gang, og la oss snøbaske dem grundig når de kommer ut fra Molbo-møtet sitt!

La oss kjøre et reality-revynummer med dem!

VI ER SÅÅÅ LEI DENNE DUMSKAPEN!

Glærum, Jesu Dåpsdag 2022 (9.januar)!

Dordi Skuggevik.

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *