Bloggen ute av drift:

Min blogg har ikke funka siden 25.oktober. Jeg har ikke fått adgang til den. Jeg aner ikke hvorfor. En meget kompetent person har jobbet i flere runder med å skaffe meg adgang på bloggen igjen, og idag lyktes han.

Som så mye annet som har med data og nett å gjøre, nytter det ikke å komme i kontakt med leverandøren(e). De finnes der ute i den store tåkeheimen, og gir blaffen i om det de leverer funker eller ikke, så lenge man betaler.

Når jeg nå åpner bloggen igjen, omsider, befinner jeg meg i et fremmed landskap. Sidene ser skremmende ut, for jeg har ikke sett dem før. Vel, vel, jeg skal prøve meg fram, for det er faktisk flere som har kontaktet meg med spørsmål om hvordan de skal finne igjen bloggen min, og det er jo hyggelig.

Nå skriver jeg jo mest på Facebook – korte skudd fra hoften, men av og til trenger man jo større format.

Glærum, 1.søndag i Advent – 2022.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *