Ut å stjele konfirmanter.

Vårens vakreste eventyr har nå pågått utover våren: Stivpyntede familier har bragt sine konfirmanter til diverse trossamfunn sine kirker og til human-etikernes lokaler i kommunehus, kulturhus og andre lokaler som de leier. Vakre er de alle disse unge menneskene som nå skal ta med seg kompasset de har fått tildelt fra familien, skolen, prester eller human-etiske predikanter – for å legge ut på livets hav hvor de nå skal stikke ut kursen selv.

Nå når konfirmasjonene av diverse slag er over, og dette vårbruset har lagt seg, så begynner kampen om neste års konfirmanter. Human-etikerne forbereder seg igjen på å dra ut for å stjele protestantenes konfirmanter. Protestantene forbereder seg på å stjele katolikkenes konfirmanter. Og – ingen av dem eier skam i livet i jakten på andres konfirmanter, og de har ingen respekt for familier som gjerne vil overlevere sin families tradisjon til det neste ledd i familien. Forføreriske er alle disse tyvene. De vet hvor knappen sitter som de skal trykke på for å få den unge konfirmasjonsaspiranten inn i sin fold. Det er ikke så vanskelig akkurat på dette tidspunktet hvor den unge akkurat har begynt opprøret mot foreldregenerasjonen, samtidig med at det er den alderen der det gjelder å være mest mulig lik andre. Og – foreldrene tør ikke argumentere med konfirmanten sin. De er redd for å bli upopulære.

Protestantene jager alle inn i flokken, især er de glade når de får med seg katolske barn.  Når katolske flyktninger fra andre land kommer, unnlater asylmottaksfolket og Den norske kirke å opplyse katolikker om hvor Den katolske kirke for distriktet er å finne. Innvandrede katolske ektefeller som aldri har hørt om noe annet en den gamle katolske kirken, som tror de er blitt katolsk gift, kan etter mange år oppdage at de har levd i et for dem ugyldig ekteskap, inngått i en protestantisk kirke der presten ikke opplyste dem om dette. Dåpen er jo felles for katolikker og protestanter, men så kommer konfirmasjonen – og da slår protestantene til: Ut å stjele katolske konfirmanter. De stjal i sin tid to av mine gudbarn. Jeg bodde et stykke unna, og kunne lite gjøre. De har nettopp dobbel-konfirmert en gutt i min bekjentskapskrets. Han ble konfirmert katolsk av den katolske biskopen på Pinsedagen, men tror dere ikke at den lokale protestantiske presten så sitt snitt til å «konfirmere» ham en måneds tid før! Nå er jo konfirmasjonen i Den protestantiske kirken blitt «konfirmasjon» i anførsel siden et par mannsaldre, men likevel! Frekt! Provoserende! Respektløst! Hva tenker den protestantiske presten når han gjør dette? Jeg har bestemt meg til å slutte å argumentere med dem. Jeg skal begynne å oppsøke dem og avlevere ørefiker!

Jeg tror ikke på noen guder, og det skal heller ikke dere andre gjøre!  Det er Human-etikernes mantra, deres første bud. Humanetikerne tiltvang seg adgang til norske klasserom for å presse elevene ut av familietradisjonen og Kristendommen. De har vært de eneste ved siden av Den norske kirke som har hatt adgang direkte til klasserommene. Jeg vet ikke om det er slik fortsatt. Hvis det er det, bør foreldrene sette en stopper for det. Det skulle vært stoppet for lenge siden. Dessuten burde norsk offentlighet komme i gang med borgelig konfirmasjon, nå når de omsider tilbyr andre borgelige seremonier. Da kan vi kanskje slippe unna human-etikernes aggressive, militante ateisme-misjonering. Hvorfor kan de ikke leve med sin Guds-fornektelse i fred og ro, uten i militante, arrogante ordelag prakke hedendommen sin på oss andre? De er til og med så usedvanlig frekke at de påstår at vi som tror på Gud ikke tenker selv. Slå den! Fysjom!

Det merkelige er at disse som stjeler andres konfirmanter, de prøver seg aldri på muslimene som kommer. Mitt motto er: Befri muslimene fra Islam! Jeg har lest meg opp på Islam og argumenterer med muslimer, for Islam er ingen religion, det er en politisk ideologi, maskert som religion – og som brukes til å undertrykke mennesker politisk. Jeg driver min egen lille avmuslimiseringskampanje, og er dermed ikke mye bedre, kanskje – enn protestantene og human-etikerne? Men, jeg holder meg nå til de voksne muslimene da. Jeg stjeler ikke deres «konfirmanter» før de er nådd voksen alder og kan argumenteres med.

Glærum, 7.juni – 2018.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *