Takk til VG for «dansevideoen»!

Takket være publiseringen av den såkalte «dansevideoen» der Trond Giske gnukker sine fordeler mot en dames bakdel – på offentlig dansebar – rett ved der han bor med sin samboer og deres lille, ganske nyfødte datter, og damen med bakdelen ikke er datterens mor – takket være den – vet vi hvilken kvinnfolkkar og MeToo-champion Trond Giske er. Heldigvis har videoen gått over NRK’s nyhetsprogrammer flere ganger på TV. Vi har sett Giskes ansikt i situasjonen – rødglinsende med oppspilte øyne – et skikkelig MeToo-kar-oppsyn. Det hjelper lite at han i ettertid har prestert å gifte seg med en muslim i Nidarosdomen – datterens mor. At han også etter dette reiser rundt i fjerne bygdelag for å bygge seg opp igjen som politiker, er ikke bare patetisk – det er rett og slett utrolig frekt og ikke minst – kynisk! – Så takk til VG for at de eksponerte MeToo-karen, og takk til NRK for at de deltok på det. – Og: Hvorfor er det bare VG som skal straffes for at de opplyser oss? Hvorfor sitter ikke NRK sammen med VG på tiltalebenken? Og hvorfor skal VG tiltales i det heletatt! De har bare – som så ofte før, gjort et skikkelig journalistisk håndverk! Yes!

Glærum, 28.august – 2019.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *