Biskop Erik Varden lanserer ny bok:

Fredag 21.mai (imorgen) strømmes messen kl.18 fra St.Olav katolske domkirke i Trondheim, og kl.19, strømmes lanseringen derfra av biskop Erik Varden’s siste bok «Påsketro i pesttid. En provokasjon». (Gå inn på katolsk.no) Han samtaler om boken med redaktør i St.Olav forlag: Kristine Dingstad.

Den nye biskopen lever opp til en biskops primæroppgave: Å utlegge/forklare troen. Det gjør han svært direkte og ‘hands on’! Og her får vi ferske varer: hans prekener med innramming fra siste Påske, hvor han mener det er en provokasjon å sammenligne en messe, en gudstjeneste – med en bingokveld! Her er det kommet en tilbake til Norge etter 30 år i utlandet – en som har noe han vil ha sagt! Vi bør alle låne øre – troende som nyhedninger!

Du kan sende bestilling på boken, både denne og hans forrige «The Shattering of Loneliness. Christian Remembrance» – om å komme ut av ensomheten – til St.Olav bokhandel i Oslo. Den siste ble en bestseller i Stor-Britannia, og den er nå kommet på norsk. (Originalen er alltid best…)

Ta brillene på! Fest sikkerhetsbeltene! Her bærer det avgårde!

www.katolsk.no

Glærum, 20.mai – 2021.

Dordi Skuggevik

Skrevet av

dordis

Lektor, cand.philol, forfatter og samfunnsdebattant.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *